..but first, coffee!


Godmorgon världen!

Har så svårt att få tummen ur och faktiskt börja skriva här. Jag minns när jag bloggade när jag var tonåring och skrev om ett fancy fashionliv. Eller när jag riktade in mig på föräldraskapet och alla dess välformade och icke välformade kurvor.  

Jag kan inte låta bli att undra vad man skulle kunna bidra till omgivningen. Jag vill ju inte imponera, jag vill inspirera. Vad skulle vara intressant? Kanske ska jag blogga om böcker jag läst och böcker jag skriver. Om teckningar jag ritar och om vad som inspirerar mig. Jag kanske ska blogga om pedagogik och adhd, om mitt dödliga jobb som jag brinner så mycket för. Kanske ska jag slänga in ett eller annat inlägg om min familj. Om hur vi gör. Om compact living och bonusfamiljen. Om kärlek och livet i allmänhet. När jag tänker efter finns det säkert en hundra saker jag kan blogga om, så jag vet inte varför jag tvekar. 

Finns det något du skulle vilja läsa om? 

I vilket fall som helst, så tar jag mina tre koppar 07.00-kaffe. Har för mycket blod i koffeinomloppet så det behöver fyllas på. Serverar frukost till kiddos som ska komma i tid till skolan och slänger på mig mjuka kläder bara för att det är det bästa jag vet. Det är en ny dag, med nya möjligheter. Glöm inte det!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *